Delft Chamber Music Festival

25 juli - 4 augustus 2019

In de historische binnenstad van Delft vindt deze zomer de 23e editie van het Delft Chamber Music Festival plaats. Het thema van deze editie is Orpheus. Gastprogrammeur en bariton Thomas Oliemans nodigt de absolute wereldtop van de klassieke muziek uit om samen met hem de Griekse mythologische figuur Orpheus op het concertpodium tot leven te brengen. Het kamermuziekfestival vindt in een informele setting plaats op verschillende locaties in het oude centrum van Delft én daarbuiten. Oliemans neemt in 2019 voor één keer de programmering over van artistiek leider Liza Ferschtman, die zich deze zomer op andere werkzaamheden richt. De online kaartverkoop is gestart.

Programma 2019
Meer info

VACATURE
Voor het festival zijn wij opzoek naar een productieassistent m/v.

Taakomschrijving

  • Werven en aansturen van vrijwilligers. De productieassistent heeft een actieve rol in het werven van nieuwe en het relatiebeheer van de bestaande vrijwilligers. In de aanloop naar het festival (vanaf 15 mei) en tijdens het festival is de productieassistent het primaire aanspreekpunt voor de +/- 25 vrijwilligers. Hij/zij maakt ook de vrijwilligersplanning.
  • Coördineren catering tijdens het festival. De productieassistent is tijdens het festival primair aanspreekpunt voor de cateraar als het gaat om de catering voor de organisatie, musici en de vrijwilligers, specifiek voor de aantallen en dieetwensen.
  • Ondersteuning van de productieleider tijdens het festival bij o.a. de volgende taken: locatiemanagement, inzet audiovisuele middelen, transport musici en materialen, bladmuziek en overige productionele en logistieke zaken die aan de orde komen.
  • De productieassistent coördineert een aantal kleinere evenementen zelfstandig.

Wat vragen wij van jou?
Onze ideale collega is thuis is de wereld van de klassieke muziek of podiumkunsten. Hij / zij weet hoe je omgaat met vrijwilligers, musici en bezoekers. Je bent proactief, bereid om van alles aan te pakken en kunt goed werken in een klein team. De Engelse taal is jou niet vreemd en je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wat bieden wij?
Behalve dat we het leukste festivalteam van deze zomer zijn, bieden wij je natuurlijk een vergoeding. Deze bedraagt € 3.750,- excl. BTW en excl. reiskosten. Verder ben je in de gelegenheid om meerdere concerten tijdens het festival bij te wonen. Indien je niet in Delft woont, verblijf je gedurende het festival in een hotel in Delft op kosten van het festival.

Beschikbaarheid
Voorbereiding: z.s.m. t/m eind juli, met een vrijwilligersbijeenkomst op 26 mei om 14:00 in Delft.
Festival: 22 juli t/m 5 augustus incl. voorbereiding en opruimen. 

Solliciteren?
Schrijf een mail met daarin je motivatie en ervaring en stuur deze voor 20 mei naar productieleider Marinke Brouerius van Nidek – Visser: m.visser@delftmusicfestival.nl

Programma 2019

Masterclasses bij Krashna Musika

Zaterdag 11 mei organiseert Krashna Musika een masterclassdag in samenwerking met het Delft Chamber Music Festival en X van de TU Delft. Klarinettist Julien Hervé en altviolist Emlyn Stam zullen namens ons festival de masterclasses geven. De andere docenten zijn pianist Stefan Petrovic en bas-bariton Matthew Baker.

Lees verder